Nieuws

Voorbereidende werkzaamheden gaan door

Het coronavirus (Covid-19) ontwikkelt zich steeds verder in Nederland. De regels van de overheid en het RIVM worden strikter. Om verdere verspreiding van het virus in te dammen, heeft Vattenfall maatregelen genomen. In dit bericht leggen we uit wat deze maatregelen inhouden en wat dit betekent voor de bouw van Windpark Klaverspoor.

Richtlijnen van Vattenfall 

Vattenfall neemt extra maatregelen om de uitbraak van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Deze richtlijnen zijn van toepassing op alle medewerkers van Vattenfall, leveranciers en bezoekers van gebouwen en projecten van Vattenfall. Zo moeten medewerkers uit getroffen gebieden veertien dagen thuiswerken. Externe bezoekers en aannemers mogen niet op Vattenfall terrein komen als zij milde klachten hebben. Veiligheid staat voorop. 

Bouw van Windpark Klaverspoor

De voorbereidende werkzaamheden voor de bouw van Windpark Klaverspoor gaan gewoon door. Waarbij we de richtlijnen van het RIVM en de richtlijnen van Vattenfall nauwlettend in de gaten houden. Mocht er iets veranderen, dan ondernemen we gelijk actie. De kans is aanwezig dat de uitbraak van het coronavirus de bouw van windparken. Of dit voor Windpark Klaverspoor ook aan de orde is, is nog niet bekend. Als dat zo is, brengen we je via deze website op de hoogte.


Opening windpark Klaverspoor

Windpark Klaverspoor feestelijk geopend  

Vattenfall heeft vandaag windpark Klaverspoor in de gemeente Moerdijk officieel geopend. De opening werd verricht door gedeputeerde Noord-Brabant...

Nieuwsbrief #8

Over de zomer en in het najaar is er veel gebeurd bij Windpark Klaverspoor. Zo staan alle windmolens...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

In Nederland was Vattenfall tot 2019 actief als Nuon. Voortaan gaan we verder onder een nieuwe naam: Vattenfall. We produceren en leveren elektriciteit, warmte, koude en gas en bieden klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie willen we fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeren we fors in wind- en zonne-energie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.