Nieuws

Kennismaken met site manager Marlon

Sinds een maand is Marlon Angila site manager van Windpark Klaverspoor. Marlon neemt de werkzaamheden van de vorige site manager Willem Barendse over. Op locatie wordt volop gewerkt. Marlon Angila is hier dagelijks aanwezig. Wat doet een site manager allemaal en hoe ziet Marlons werkdag eruit? 

Wat doet een sitemanager van Vattenfall eigenlijk?

“Als sitemanager bij Vattenfall ben ik eerste aanspreekpunt op locatie, bijvoorbeeld voor aannemers die het werk uitvoeren en voor bezoekers voor Vattenfall. Tijdens de bouw ben ik verantwoordelijk voor het nakomen van de afspraken en het waarborgen van de veiligheid op locatie. Daarnaast willen we zoveel mogelijk rekening houden met de ecologie – ook daarover zijn afspraken gemaakt. Ik zorg ervoor dat die afspraken ook nageleefd worden en trek aan de bel als er dingen gebeuren die we niet voorzien hadden.”

Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit?

“Voor mijn werk is het belangrijk om fysiek aanwezig te zijn. Daarom start ik mijn dag ook met het lopen van een rondje buiten. Even kijken hoe het gaat met het team. Vervolgens heb ik verschillende overleggen. Met de gemeente, de grondeigenaar, met het team of met de aannemer. Heel divers.” 

Wat is er zo leuk aan jouw werk? 

“Lastige vraag, ik denk toch wel de vrijheid en het vertrouwen dat ik vanuit Vattenfall krijg. We werken samen met een goed team, met jongere en oudere collega’s. Dat geeft echt energie! Daarnaast ben ik eerste contactpersoon vanuit het project. Heb je vragen, laat het me gerust weten”.


Opening windpark Klaverspoor

Windpark Klaverspoor feestelijk geopend  

Vattenfall heeft vandaag windpark Klaverspoor in de gemeente Moerdijk officieel geopend. De opening werd verricht door gedeputeerde Noord-Brabant...

Nieuwsbrief #8

Over de zomer en in het najaar is er veel gebeurd bij Windpark Klaverspoor. Zo staan alle windmolens...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

In Nederland was Vattenfall tot 2019 actief als Nuon. Voortaan gaan we verder onder een nieuwe naam: Vattenfall. We produceren en leveren elektriciteit, warmte, koude en gas en bieden klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie willen we fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeren we fors in wind- en zonne-energie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.