Nieuws

Nieuwsbrief #4

We houden je op graag de hoogte van de ontwikkelingen van Windpark Klaverspoor. In deze vierde nieuwsbrief nemen we je graag mee in de werkzaamheden van de afgelopen periode en wat er staat te gebeuren voor de komende periode. 

Je leest de volledige nieuwsbrief hier. 

Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het windpark? Schrijf je dan in.


Opening windpark Klaverspoor

Windpark Klaverspoor feestelijk geopend  

Vattenfall heeft vandaag windpark Klaverspoor in de gemeente Moerdijk officieel geopend. De opening werd verricht door gedeputeerde Noord-Brabant...

Nieuwsbrief #8

Over de zomer en in het najaar is er veel gebeurd bij Windpark Klaverspoor. Zo staan alle windmolens...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

In Nederland was Vattenfall tot 2019 actief als Nuon. Voortaan gaan we verder onder een nieuwe naam: Vattenfall. We produceren en leveren elektriciteit, warmte, koude en gas en bieden klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie willen we fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeren we fors in wind- en zonne-energie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.