Nieuws

Kennismaken met site manager Mitchell van Rijn 

Mitchell van Rijn is de nieuwe site manager van Windpark Klaverspoor. Mitchell neemt de werkzaamheden van Marlon Angila over. Hieronder een korte kennismaking met de nieuwe sitemanager. 

Hoi Mitchell, welkom! Maar je bent niet nieuw bij het project. Wat deed je hiervoor?  
“Ik ben al twaalf jaar werkzaam in de windsector. Ik heb eerst zes jaar gewerkt als veiligheidskundige voor een aannemer. Nu ben ik al zes jaar in dezelfde functie aan het werk bij Vattenfall, waaronder voor Windpark Klaverspoor. Ik zorgde ervoor dat alles veilig en volgens de regels verliep, hier heb ik ook nog met voormalig site manager Willem aan gewerkt. Ik had al eerder aangegeven dat het mij leuk leek om als site manager aan de slag te gaan. Marlon besloot een andere uitdaging aan te gaan, en met mijn kennis van het project was dit voor alle partijen een goede keuze”. 

Hoe bevalt het werk als sitemanager? 
“Het bevalt goed. Het werk heeft veel raakvlakken met mijn vorige functie. Als veiligheidskundige was ik altijd al betrokken bij het project en de voortgang. Maar dit werk is veel technischer en meer operationeel, dus ik ben nu directer betrokken bij de uitvoering. Daarnaast heb ik vroeger bij mijn oom en tante als vakantiekracht op de boerderij gewerkt en is mijn opa ook boer geweest. Dus ik vind het leuk dat ik hier nu weer een beetje tussen zit via het contact met de omgeving.’’ 

Hoe vaak ben je aanwezig op locatie?  
Ik ben er in principe van dinsdag tot vrijdag. Mijn vrouw en ik hebben kortgeleden een kindje gekregen, dus daarom zal ik de komende tijd wat minder vaak fysiek aanwezig zijn in Lage Zwaluwe, maar je kunt me altijd telefonisch bereiken voor dringende zaken via +316 31031902.’’ 


Opening windpark Klaverspoor

Windpark Klaverspoor feestelijk geopend  

Vattenfall heeft vandaag windpark Klaverspoor in de gemeente Moerdijk officieel geopend. De opening werd verricht door gedeputeerde Noord-Brabant...

Nieuwsbrief #8

Over de zomer en in het najaar is er veel gebeurd bij Windpark Klaverspoor. Zo staan alle windmolens...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

In Nederland was Vattenfall tot 2019 actief als Nuon. Voortaan gaan we verder onder een nieuwe naam: Vattenfall. We produceren en leveren elektriciteit, warmte, koude en gas en bieden klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie willen we fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeren we fors in wind- en zonne-energie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.