Nieuws

Energiemarkt Moerdijk: 24 mei 2022

Op dinsdagavond 24 mei organiseren de partners van Energie A16 een gezamenlijke informatiemarkt voor de inwoners van Moerdijk en de gemeente Drimmelen. Centraal staat de komst en bouw van de windparken in de gemeentes. U kunt zonder aanmelding langskomen om informatie in te zien en vragen te stellen. Er is een vertegenwoordiging aanwezig van de gemeente Moerdijk, de dorpstafels, de drie ontwikkelaars van de windmolens – waaronder Vattenfall, de Stichting Energietransitie Moerdijk (STEM) en het projectteam Energie A16. 

Datum en tijd: dinsdagavond 24 mei, tussen 19.00 en 21.00 uur 

Locatie: De Ankerkuil, Steenweg 48, Moerdijk 

Aanmelden niet nodig


Opening windpark Klaverspoor

Windpark Klaverspoor feestelijk geopend  

Vattenfall heeft vandaag windpark Klaverspoor in de gemeente Moerdijk officieel geopend. De opening werd verricht door gedeputeerde Noord-Brabant...

Nieuwsbrief #8

Over de zomer en in het najaar is er veel gebeurd bij Windpark Klaverspoor. Zo staan alle windmolens...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

In Nederland was Vattenfall tot 2019 actief als Nuon. Voortaan gaan we verder onder een nieuwe naam: Vattenfall. We produceren en leveren elektriciteit, warmte, koude en gas en bieden klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie willen we fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeren we fors in wind- en zonne-energie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.